149.000 ψήφισαν το παραμύθι του στρατιωτικού Π. ΔημητρόπουλουΣε αναρτησή του ο στρατιωτικός και συγγραφέας παραμυθιών για καλό σκοπό Παναγιώτης Δημητρόπουλος ευχαριστεί τον κόσμο που ανέδειξε το παραμύθι του στα 10 καλύτερα:

Το βιβλίο μας “Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου” από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική αναδείχτηκε από τους 149.000 χρήστες του διαδικτύου στα 10 Καλύτερα της κατηγορίας Παιδική Λογοτεχνία των φετινών Βραβείων Βιβλίου Public.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας και την αγάπη σας .. Το καλύτερο βραβείο για εμάς είναι η θέση που μας έχετε χαρίσει στην καρδιά σας.. Ευχαριστώ από καρδιάς την #ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και προσωπικά τον εκδότη μου κ. Διονύση Βαλεριάνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις σκέψεις και στις ιδέες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα.
Συνεχίζουμε !!

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου