Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.

Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.
X
Loading Image...
  Στις 26 Μαΐου 2017 άλλο ένα «Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών Ο.Η.Ε.» τελείωσε.
  Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετείχαν 28 σπουδαστές από 8 διαφορετικά κράτη (Αρμενία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Κένυα, Κίνα και Νιγηρία).
  Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν 60 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, σχετικών με την υποχρεωτική εκπαίδευση «πριν την αποστολή» και επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άσκηση πεδίου, όπου εξετάσθηκαν επεισόδια στα οποία ενδέχεται να εμπλακεί ένας στρατιωτικός παρατηρητής του Ο.Η.Ε.
  Το επόμενο προγραμματισμένο σχολείο είναι το «Σχολείο Επιχειρήσεων Επιρροής σε Πολυεθνικό Περιβάλλον» με ημερομηνία ενάρξεως την 26 Ιουνίου 2017 και διάρκεια 1 εβδομάδα και η διαδικασία εγγραφών έχει αρχίσει. 
Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου