Η ΠΟΜΕΝΣ στηρίζει την «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης»

ΠΟΜΕΝΣ

 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), στηρίζει την «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00, στην Αθήνα, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι συμμετέχοντες σε αυτή την «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης» καλούνται να φέρουν κάτι μαύρο. Ένα πουκάμισο, ένα μαντήλι, ένα περιβραχιόνιο, μία γραβάτα, μία σημαία…
Την διαμαρτυρία αποφάσισαν 31 φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων, οι οποίοι θα παραδώσουν στη Βουλή ψήφισμα εναντίον του άρθρου 12 του ν.4387/2016 με το οποίο για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία καταργείται σύνταξη, αυτή της Σύνταξης Χηρείας, με ηλικιακά κριτήρια.
Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί τις οικογένειες των στρατιωτικών να λάβουν μέρος, μαζί με όλους τους πολίτες, καθώς βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου οι εν ενεργεία στρατιωτικοί δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται και πραγματοποιούνται από άλλες οργανώσεις, παρά μόνο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο                                                                                                     Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                                                                                  Λγος (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά