Απάντηση Καμμενου για το στρατόπεδο της Τρίπολης

Πίσω από αόριστες απαντήσεις κρύβει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Π. Καμμένος το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με την προοπτική κλεισίματος ή συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης.
Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να διαφαίνεται εάν τελικά υπάρχει άδηλο σχέδιο για την αναδιάρθρωση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων ή αν το πραγματικό πρόβλημα είναι η προχειρότητα και η έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού.
«Θα επανέλθουμε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να ενημερωθούμε για τον πραγματικό σχεδιασμό για το ΚΕΝ Τρίπολης», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Επισυνάπτεται η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου