Απαλλαγές μετά από νυχτερινή υπηρεσία την Τρίτη “κομμένες” από το ΓΕΣ!


Η απαλλαγή μετά από νυχτερινή υπηρεσία ισχύει ή όχι; Το ερώτημα μας έρχεται από ακριτική μονάδα της χώρας στην οποία, όπως λέει τουλάχιστον η διοίκηση, με διαταγή του ΓΕΣ “κόβονται” όλες οι απαλλαγές στο προσωπικό για την ημέρα Τρίτη που γίνεται νυχτερινή εκπαίδευση.
Δηλαδή ένα στέλεχος που εκτέλεσε υπηρεσία τη Δευτέρα, θα βγει  σήμερα το πρωί και θα επανέλθει στην μονάδα απόψε για νυχτερινή διάρκειας οκτώ ωρών; Το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, ούτε υποθετικό, γιατί οι στρατιωτικοί που είχαν υπηρεσία ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι  θα “χρεωθούν” την απαλλαγή που δικαιούνται άλλα το βράδυ θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση κανονικά.
Συνεπώς να υποθέσουμε ότι η ηγεσία του ΓΕΣ αποφάσισε να μην δίνονται οι προβλεπόμενες απαλλαγές σ΄ όσους έχουν την ατυχία να κάνουν νυχτερινή υπηρεσία τις Δευτέρες;
Το ερώτημα έχει τεθεί στην ηγεσία του ΓΕΣ από την ΠΟΕΣ αλλά ακόμη αναμένεται η απάντηση… Καλό θα ΄ναι σ΄ αυτό να απαντήσει το ΓΕΣ, γιατί τα στελέχη που υπηρετούν σε πολύ δύσκολες μονάδες δεν είναι ρομπότ. Είναι άνθρωποι, πολύ χρήσιμοι για το στράτευμα. Κι αυτό προϋποθέτει ότι θα πρέπει να ξεκουράζονται σαν άνθρωποι.

militaire
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

1 σχόλια:

  1. Κάποιος τά'χει μπερδέψει.Ας συμβουλευτεί τη Φ.440/24/795617/Σ.125/5Ιουλ.2011/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ/1α και στο παράρτημα ΄΄Δ΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή