1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων

1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρέστη στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων, με θέμα «Νομικοί Προβληματισμοί και Προσεγγίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις», όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 23 έως και 24 Μαΐου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Νομικού Σώματος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε σημαντικές νομικές πτυχές ζητημάτων αμέσου ενδιαφέροντος των Ενόπλων Δυνάμεων και το παρακολούθησαν διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, νομικοί και φοιτητές καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου