Ανακοίνωση περί έκκλησης για Αίμα και Αιμοπετάλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤην 03 Μαΐου 2017, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), έκανε Πανελλήνια έκκληση για οχτώ (8) φιάλες αίματος και δύο (2) μονάδες αιμοπεταλίων, για την κα Στεφανίδου Ελευθερία του Γεωργίου από την πόλη της Δράμας, η οποία θα εισαχθεί την 29 Μαΐου 2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨, για αλλαγή βαλβίδας της καρδιάς.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Δημήτριος Χαλάστρας όπου και ανέλαβε προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα, ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στην οικογένεια της κας Στεφανίδου, του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨ και των εθελοντών που επικοινωνούσαν καθημερινά για τις φιάλες αίματος και τις μονάδες αιμοπεταλίων. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Συνδέσμου, της οικογένειας Στεφανίδου και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ¨Γ. Παπανικολάου¨, ο Σύνδεσμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι οχτώ (8) φιάλες αίματος και δύο (2) μονάδες αιμοπεταλίων που απαιτούνται για το χειρουργείο της κας Στεφανίδου έχουν συλλεχθεί.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά αίμα, μιας και η συμμετοχή των εθελοντών ήταν τεράστια και εύχονται στην κα Στεφανίδου Ελευθερία καλή επιτυχία στο χειρουργείο στο οποίο πρόκειται να υποβληθεί.






Διαβάστε περισσότερα: http://www.pasysek.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά