Με πετρέλαιο από τον στρατό φουλάρουν τα απορριματοφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου

Με πετρέλαιο από τον στρατό φουλάρουν τα απορριματοφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου

Οι Ένοπλες Δυνάμεις φαίνεται πως έχουν "αναλάβει" τις τελευταίες δύο εβδομάδες να φουλάρουν με καύσιμα τα απορριμματοφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου.
Η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος γεμίζει τα ρεζερβουάρ των δημοτικών οχημάτων με το πετρέλαιο το οποίο αντλεί από τα βαρέλια που μεταφέρονται τον τελευταίο καιρό -αν όχι κάθε μέρα, σίγουρα ανά δύο 24ωρα- με στρατιωτικό όχημα στο αμαξοστάσιο του δήμου (φωτό). Μία κατάσταση που σύμφωνα με την ελάσσονα αντιπολίτευση και τον επικεφαλής της "Δύναμης Δημιουργίας", Γ. Παπακωνσταντίνου: «αποτελεί εικόνα διάλυσης, αδιαφορίας, παντελούς έλλειψης σχεδιασμού και προγραμματισμού, με δύο λέξεις εικόνα παρακμής του διοίκησης του κ. Γαβότση», τονίζοντας την ίδια ώρα, πως αυτό φέρεται να γίνεται "λόγω του προσωρινού αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει ο δήμος, εξαιτίας της αναίτιας καθυστέρησης υπογραφής σύμβασης για προμήθεια καυσίμων".
Από τη πλευρά της η διοίκηση χαρακτήρισε ως "ανταποδοτική" τη συνεργασία αυτή με τον Στρατό, για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει η ίδια σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, όπως αυτή του «Φέσσα», η οποία έχει κλείσει εδώ και μερικούς μήνες.
  • http://www.politesoraiokastrou.gr/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου