“Γλιτωσε” το σπίτι του, από τις τράπεζες, χρεωμένος, Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού”Χαρά και αισιοδοξία, έδωσε η υπαρ.38/2016 απόφαση, του Ειρηνοδικείου  της Σητείας ,σε εν ενεργεία ,Υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ρυθμίζοντας  το χρέος του και σώζοντας όλη του την περιουσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στην οποία απευθύνθηκε , από τις αρχές του έτους 2013, ο εν λόγω οφειλέτης,
Αναλυτικά : πρόκειται για  εν ενεργεία Υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού , ηλικίας 40 ετών , διαζευγμένο , χωρίς παιδιά  , ζεί με την μητέρα του, (συνδράμοντας την , λόγω προβλημάτων υγείας της),όπου είχε χρεωθεί παλαιότερα  σε μία  τράπεζα αλλά  και στο Τ.Π&Δ,  συνολικό  δε ποσό της οφειλής  του έφθανε  στα 49.829 ευρώ.
Εισόδημα που διαθέτει 1.110,00  ευρώ/μηνιαίως , από τον  μισθό του.
Περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει:
α) κατοικία (ισόγειο όροφο ,διώροφης οικοδομής που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 160τ.μ ) ιδιοκτησίας  κατά 100% του ίδιου ευρισκόμενο, στην πόλη της Καλαμάτας.
β) διαθέτει ,Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, χαμηλής εμπορικής αξίας, περίπου 1.000 ευρώ.
Επί των παραπάνω, το Δικαστήριο της  Σητείας  ,με την υπαρ.38/2016 απόφαση του, παρά τις ενστάσεις των πιστωτών , (άρνηση της αίτησης, μάλιστα η τράπεζα , αίτησε  την ρευστοποίηση της κινητής περιουσίας του οφειλέτη κ.α )  όρισε:
-Δέχεται,  την αίτηση
-Ρυθμίζει ,τα χρέη του  αιτούντος, σε μηνιαίες καταβολές των 350 ευρώ,εκάστη,  για τρία χρόνια ,ποσό το οποίο βρίσκεται μέσα στις οικονομικές του δυνατότητες.
-Εξαιρεί ,της εκποίησης, την κύρια κατοικία του
-Χορηγεί, περίοδο “χάριτος” τριετία
-“κουρεύει”, χρέος κατά  15.120 ευρώ δηλ. κατά 30% περίπου
-Επιβάλλει, στον  αιτούντα ,  να καταβάλλει για την διάσωση της κατοικίας του , επί 15’ετη (180 δόσεις) το ποσό των 122,56 ευρώ/εκάστη ,ικανοποιώντας αναλογικά τους πιστωτές του. μέχρι το 80% της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου. δηλ. θα καταβάλλει μέχρι το ποσό των 22.059,53 ευρώ.
http://planet-radio.gr


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου