Τη Δευτέρα "πέφτει" στο νερό το "Σαμοθράκη I"

Τη Δευτέρα "πέφτει" στο νερό το "Σαμοθράκη I"

Σχεδόν έτοιμο είναι το πλοίο που θα εκτελεί τη διαδρομή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη σε 60 λεπτά. 
Το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει όλους τους ελέγχους και τις εγκρίσεις ώστε να παραδοθεί στο κοινό, το οποίο θα ταξιδεύει με ασφάλεια, άνεση και ταχύτητα από και προς το αγαπημένο μας νησί.
Ενώ το "Σαμοθράκη Ι" είναι έτοιμο η γραφειοκρατία για άλλη μια φορά έχει κάνει τη "δουλειά" της παρατείνοντας το χρόνο προσμονής κοινού και ιδιοκτήτη. Τη Δευτέρα 29 Μαΐου, λοιπόν, το πλοίο θα πέσει στο νερό για να γίνουν όλες οι απαραίτητες δοκιμές και τα test.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του "Σαμοθράκη Ι" κ. Χατζηγαβριήλ, ο οποίος μας τόνισε πως το πλοίο είναι στο τελικό στάδιο και πως αυτό που μένει πλέον είναι οι εγκρίσεις από το Υπουργείο, αν και όλα έχουν δρομολογηθεί.
Επίσης μας τόνισε πως αν όλα πάνε καλά το πολυαναμενόμενο πλοίο θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι πριν τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.
Δείτε παλιότερη συνέντευξη μας με τον κ. Χατζηγαβριήλ που μας εξηγούσε τα πάντα για το πλοίο.

e-evros
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου