Χιλιομετρική Απόσταση Μονάδων – Μοριοδότηση Στελεχών


Σας γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα καταφθάνουν στην Ομοσπονδία μας παράπονα στελεχών σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί, ειδικά στα υπηρετού-ντα στο Στρατό Ξηράς, για τη μη μοριοδότησή τους για μετάθεσή τους σε Μονάδα – Υπηρεσία – Επιτελείο εντός της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, καθόσον, όπως μας ανέφεραν, διαφαίνεται διαφορετικός υπολογισμός χιλιομετρικής απόστασης ανάμεσα στην παλαιά και νέα Μονάδα – Υπηρεσία – Επιτελείο από αυτόν που χρησιμοποιεί ο ευρύτερος δημόσιος τομέας και ιδίως τα δικαστήρια, για την αποζημίωση των μαρτύρων τους. 

 Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν σύγχυση, ανησυχία ή παρερμηνεία, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε βάσει ποιου θεσμικού πλαισίου υπολογίζεται η χιλιομετρική απόσταση των Μονάδων.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος  Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας  Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου