Καταδικάστηκε στρατιωτικός στα Χανιά για κακοποίηση σκύλου

Καταδικάστηκε στρατιωτικός στα Χανιά για κακοποίηση σκύλου


Σε φυλάκιση 18 μηνών και πρόστιμο 600 ευρώ καταδικάστηκε το πρωί από το Στρατοδικείο Χανίων ένας στρατιωτικός ο οποίος κατηγορείτο για κακοποίηση σκύλου.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κα Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη «το 2015 ενημερωθήκαμε από την θηροφυλακή , ότι σε απομακρυσμένο μέρος , κρυμμένο μέσα σε θάμνους είχαν δέσει ένα σκυλί κουρτσχαρ για να πεθάνει από πείνα και δίψα.

Το σκυλί έγινε αντιληπτό από την αλυσίδα που προεξείχε του θάμνου και η οποία κίνησε την περιέργεια του θηροφύλακα .

Το σκυλί ήταν σκελετωμένο , αφυδατωμένο , γεμάτο τσιμπούρια , ψύλλους και σε κατάσταση σοκ.

Έφερε τσιπ και έτσι ανευρεθη ο ιδιοκτήτης του εναντίον του οποίου έγινε καταγγελία για βαριά κακοποίηση ζώου .

Στρατιωτικός στο επάγγελμα και κυνηγός δικάστηκε σήμερα στο 5μελές Στρατοδικείο Χανίων .

Η εξαιρετική αγόρευση της Εισαγγελέως του Στρατοδικείου ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορούμενου και η ποινή που πρότεινε ήταν 3 χρόνια φυλάκιση και 15.000 πρόστιμο , το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 18 μήνες ποινή φυλάκιση και 600 ευρώ πρόστιμο.

Aς σημειωθεί ότι η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε πάνω από 3 ώρες .»

Flashnews.gr
aera.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου