Σε επιφυλακή στρατός και αστυνομία στον Έβρο λόγω ΝΑΤΟ

Σε επιφυλακή βρίσκονται από προχθές οι ένοπλες αλλά και οι αστυνομικές δυνάμεις του Έβρου, λόγω του ερχομού και της διέλευσης από το νομό των Νατοϊκών στρατευμάτων που κατευθύνονται στη Ρουμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη άσκηση της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Για ευνόητους λόγους, η αστυνομία εκτός από τα συνοδευτικά που προπορεύονται των στρατιωτικών οχημάτων του ΝΑΤΟ κατά την διαδρομή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ορμένιο, ελέγχει με… διάφορους τρόπους την διαδρομή για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος. Επίσης, οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις του Έβρου, εκτός από τις διευκολύνσεις που παρέχουν, βρίσκονται σε ετοιμότητα μήπως και χρειαστεί να συνδράμουν στην επίλυση πιθα νού προβλήματος.

evros-news.gr


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου