Απαλλαγές μετά από νυχτερινή υπηρεσία την Τρίτη “κομμένες” από το ΓΕΣ!


Η απαλλαγή μετά από νυχτερινή υπηρεσία ισχύει ή όχι; Το ερώτημα μας έρχεται από ακριτική μονάδα της χώρας στην οποία, όπως λέει τουλάχιστον η διοίκηση, με διαταγή του ΓΕΣ “κόβονται” όλες οι απαλλαγές στο προσωπικό για την ημέρα Τρίτη που γίνεται νυχτερινή εκπαίδευση.
Δηλαδή ένα στέλεχος που εκτέλεσε υπηρεσία τη Δευτέρα, θα βγει  σήμερα το πρωί και θα επανέλθει στην μονάδα απόψε για νυχτερινή διάρκειας οκτώ ωρών; Το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, ούτε υποθετικό, γιατί οι στρατιωτικοί που είχαν υπηρεσία ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι  θα “χρεωθούν” την απαλλαγή που δικαιούνται άλλα το βράδυ θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση κανονικά.
Συνεπώς να υποθέσουμε ότι η ηγεσία του ΓΕΣ αποφάσισε να μην δίνονται οι προβλεπόμενες απαλλαγές σ΄ όσους έχουν την ατυχία να κάνουν νυχτερινή υπηρεσία τις Δευτέρες;
Το ερώτημα έχει τεθεί στην ηγεσία του ΓΕΣ από την ΠΟΕΣ αλλά ακόμη αναμένεται η απάντηση… Καλό θα ΄ναι σ΄ αυτό να απαντήσει το ΓΕΣ, γιατί τα στελέχη που υπηρετούν σε πολύ δύσκολες μονάδες δεν είναι ρομπότ. Είναι άνθρωποι, πολύ χρήσιμοι για το στράτευμα. Κι αυτό προϋποθέτει ότι θα πρέπει να ξεκουράζονται σαν άνθρωποι.

militaire
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Κάποιος τά'χει μπερδέψει.Ας συμβουλευτεί τη Φ.440/24/795617/Σ.125/5Ιουλ.2011/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ/1α και στο παράρτημα ΄΄Δ΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά