Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων με τον νέο Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου

 Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρου με τον νέο Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου

Εθιμοτυπική συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος με τον νέο Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου Επ/γο (ΤΜΜ) Προξενιά Ευστάθιο και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Προσωπικού Υπ/λγο (ΜΧ-ΕΥ) Ευάγγελο Τσάκαλο.
Στα πλαίσιο της συνάντησης τους, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στο πνεύμα της αποστολής και των στόχων του Πολεμικού Μουσείου για το 2022.
Με την ουσιαστική αυτή συνάντηση ενημέρωσης αναφορικά με τη λειτουργία του, τις δράσεις του, την επίλυση των τυχόν προβλημάτων και τα μελλοντικά σχέδια, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η απόλυτη ταύτιση απόψεων και η συνέχιση του κοινού πλαισίου συνεργασίας τους σε σχέση με τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Μουσείο, για την τόνωση της Εθνικής Μνήμης και της συνεισφοράς του στα χρόνια της λειτουργίας του και στην προβολή της τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά