ΠΟΜΕΝΣ: Ελεύθερη διέλευση των εν ενεργεία Στρατιωτικών από τους Σταθμούς Διοδίων της Αττικής Οδού

 

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί, Αξιότιμε κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε της Εταιρείας ‘’Αττική Οδός ΑΕ’’

1.   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., εκφράζει τη λύπη της για τις συνθήκες που αντιμετώπισαν οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και όχι μόνο, εν μέσω της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ» που πλήττει τη χώρα.

2.   Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους άνδρες και τις γυναίκες συναδέλφους μας, που ακόμα μια φορά, υπό αντίξοες και ακραίες συνθήκες, αποδείχθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων συνδράμοντας τα μέγιστα προκειμένου να προσφέρουν είδη άμεσης ανάγκης αλλά και να απεγκλωβίσουν συμπολίτες μας.

3.   Για πολλοστή φορά οι ΕΔ προσέφεραν με αυταπάρνηση στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας συνδράμοντας τα μέγιστα, κυρίως κατά τη διάρκεια της αδυναμίας της εταιρείας  ‘’Αττική Οδός ΑΕ’’ να παράσχει υπηρεσίες ασφαλούς διέλευσης των αυτοκινήτων,  από τον πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Αττικής, που αποτελεί τον περιφερειακό δακτύλιο της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και τη σπονδυλική στήλη του οδικού δικτύου της Αττικής. Για άλλη μια φορά οι ΕΔ παρείχαν με επιτυχία σε έτερα Υπουργεία, υπηρεσίες που εκφεύγουν της αποστολής τους.

4.   Επισημαίνουμε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε μάρτυρες ενός επαναλαμβανόμενου και κακόγουστου σεναρίου που αρχίζει με την άοκνη συμμετοχή των ΕΔ σε κάθε είδους έκτακτη κατάσταση, συνεχίζει με διθυραμβικά σχόλια επί των αποτελεσμάτων τους και καταλήγει στην μηδενική έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από την πολιτεία.      

           Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

           Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί, Αξιότιμε κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε της Εταιρείας ‘’Αττική Οδός ΑΕ’’

5.    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών -  Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., σας θέτει υπόψιν σας την παρακάτω πρόταση καλώντας σας σε οδηγίες - πρωτοβουλίες - κατευθύνσεις αρμοδιότητας σας, ως ελάχιστη και έμπρακτη αναγνώριση των όσων με αυτοθυσία προσέφεραν οι ΕΔ:

 Από σήμερα και στο εξής, ελεύθερη διέλευση όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών ή μια γενναία - τιμητική έκπτωση από τους Σταθμούς Διοδίων της Αττικής Οδού, με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας, κατά τον χρόνο μετάβασης τους από και προς τις Μονάδες που υπηρετούν.

6.    Πέραν των ανωτέρω καθιστούμε σαφές ότι οι ΕΔ θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες οποτεδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συνδράμοντας τα μέγιστα προς ανακούφιση των πληγέντων και όχι μόνο, συμπολιτών μας.

7.   Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

 

                                                                                                                 Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά