Η ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

  Η ΕΑΑΣ Μεσσηνίας συνεχίζοντας τις δυναμικές και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες της, βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2020-2021.

          Η απονομή επαίνων και ενός αναμνηστικού δώρου σε αριστούχους μαθητές της Γ’ Λυκείου του έτους 2020-2021 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας στην πόλη της Καλαμάτας και επιδόθηκε στους μαθητές από τον αξιότιμο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. κ. Ιωάννη Ίσσαρη.

          «Ο Covid μπορεί να καλπάζει, η ζωή όμως συνεχίζεται. Η ηθική αμοιβή είναι κάτι σπουδαίο και σημαντικό», αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. κ. Ιωάννης Ίσσαρης, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας στις απαρχές του νέου έτους 2022 και επ’ ευκαιρίας της σημαντικής βράβευσης των μαθητών.

          Η επίδοση επαίνου έγινε τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid – 19.

 

Πηγή – πληροφορίες: εαας Ν.Μεσσηνιας

 

Η ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ (platy-kalamatas-messinias.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά