75χρονος διασώθηκε και έβαλε τα κλάματα – «Αν δεν ήσασταν εσείς θα είχαμε πεθάνει»

 Συγκλονιστικό: 75χρονος διασώθηκε και έβαλε τα κλάματα – «Αν δεν ήσασταν εσείς θα είχαμε πεθάνει» | to10.gr

Ένας 75χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε μετά από πολλές ώρες κοντά στην έξοδο της Κάντζας και ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια.

Ένας 75χρονος άνδρας, που εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική Οδό, περίπου 100 μέτρα από την έξοδο της Κάντζας, συγκλόνισε με τη μαρτυρία του.

Η κόρη ενός συνεπιβάτη του επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ και λίγο μετά τις 9 το πρωί οι δύο άνδρες απεγκλωβίστηκαν.

Ο ίδιος ο 75χρονος επικοινώνησε με το κανάλι σε ζωντανή σύνδεση και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε για τη βοήθεια, καλώντας τις αρχές να σπεύσουν για να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους.

«Ήρθαν και μας πήραν με ένα στρατιωτικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δεν ήσασταν εσείς θα είχαμε πεθάνει εδώ… Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εδώ. Είναι όλοι απογοητευμένοι Τουρτουρίζουν όλοι, κοντεύουν να πέσουν κάτω. Όσο πιο γρήγορα μπορεί να πάει κάποιος εκεί!», ανέφερε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

Συγκλονιστικό: 75χρονος διασώθηκε και έβαλε τα κλάματα - «Αν δεν ήσασταν εσείς θα είχαμε πεθάνει» - to10.gr


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά