Πρόεδρος ΕΑΑΣ Καβάλας προς Ράδιο Αρβύλα: Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε τις ΕΔ

 






ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"
Από τον Υπτγο ε.α. Αλέξανδρο Σιρίτογλου
Πρόεδρο του Παραρτήματος Καβάλας
Καλημέρα σας.
Στο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» στις 24 Ιαν 2022, χρησιμοποιήσατε σε μήνυμα σας που θέλατε να θίξετε τα μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία και τη μη ορθή αντιμετώπισή τους, «ατυχώς» τις λέξεις «…… ναι αλλά έχουμε RAFALΕ».

Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται τις ΕΔ (μέσα και προσωπικό) σε κανένα λεκτικό σας «παιχνίδι», καθόσον η ύπαρξή των οπλικών συστημάτων αλλά και ο ιδρώτας του προσωπικού τους είναι αυτό που δίνει σε όλους μας την ελευθερία να ζούμε, να δραστηριοποιούμαστε και να κάνετε εσείς τα σχόλιά σας, χωρίς τον κίνδυνο να βρεθείτε στη φυλακή ή στα «θυμαράκια».


Ευχαριστώ, για την φιλοξενία.
ΥΓ. Οι ΕΔ αποτελούν την έσχατη αλλά «σίγουρη» επιλογή του κρατικού φορέα αλλά και της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη συνδρομή σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. Για αυτό χαίρουν και της εμπιστοσύνης του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά