Προκήρυξη θέσεων εξωτερικού

 

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


ΘΕΜΑ : Προκήρυξη Θέσεων Εξωτερικού

ΣΧΕΤ : ΠΧ Φ.411/6/692443/Σ.62/11 Ιαν 22/ΓΕΣ/Β2/1β

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με το σχετικό και στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπροσώπησης της Χώρας σε διεθνές επίπεδο, προκηρύσσεται, για κάλυψη από το έτος 2022, αριθμός θέσεων εξωτερικού, κατόπιν επιλογής κατάλληλου στρατιωτικού προσωπικού.

Αναγιγνώσκοντας την ως άνω σχετική διαταγή, ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι που κατέχουν τεχνική ειδικότητα ή ανήκουν στο σώμα των Φροντιστών, διαπιστώνουν ότι ουσιαστικά αποκλείονται από το σύνολο των θέσεων, καθόσον για τις μη εξιδεικευμένες θέσεις Ανθστών - Υπξκών στις οποίες δεν απαιτείται η τοποθέτηση στελέχους συγκεκριμένου Ο-Σ ή ειδικότητας, θα επιλεχθούν Διοικητικοί και σε περίπτωση μη εξεύρεσης κατάλληλου προσώπου, δύναται να επιλεχθούν και από τις λοιπές ειδικότητες (Τεχνικοί, Φροντιστές, Χειριστές, πληρώματα κλ.π.).

Από τα παραπάνω, εξάγεται το συμπέρασμα ότι συνάδελφοί μας, που κατέχουν κάποια τεχνική ειδικότητα ή είναι Φροντιστές, Χειριστές, πληρώματα κ.λπ., ακόμα κι αν ξεπερνούν στη μοριοδότηση αντίστοιχους Διοικητικούς, υστερούν στα κριτήρια της επιλογής για τις εν λόγω θέσεις.

Ως εκ τούτου και για την εξάλειψη της οφθαλμοφανούς αδικίας σε βάρος των τεχνικών συναδέλφων μας (συμπεριλαμβανομένων των Φροντιστών, Χειριστών, πληρωμάτων κ.λπ.), παρακαλούμε για την κατά την παρέμβασή σας, ώστε να θεραπευτεί η δημιουργούμενη ανωμαλία, προτάσσοντας το θεσμό της μοριοδότησης ως κύριο και μοναδικό κανόνα επιλογής για τις θέσεις εξωτερικού που δεν απαιτούν συγκεκριμένη ειδικότητα – εξειδίκευση.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά