98 ΑΔΤΕ: Κοροιδεύει τους στρατιωτικούς με τις αποθήκες- Αδιαφορία για τα πράγματα τους που είναι στην κακοκαιρία

Άλλη μια χρονιά...άλλος ένας χειμώνας....άλλος ένας στρατηγός της 98 ΑΔΤΕ δεν μπόρεσε να δείξει το ενδιαφέρον του για τους υπαξιωματικούς που ζουν στα οικήματα της φρουράς του., αφού ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί αποθήκες στα σπίτια των εν λόγω υπαξιωματικών με αποτέλεσμα πολλά αντικείμενα να χαλάνε καθώς βρίσκονται εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και άλλους συναδέλφους τους να πληρώνουν αποθήκες μέσα στην πόλη για να βάλουν εκεί τα πράγματά τους εκεί....! 

Καλές οι δημόσιες σχέσεις αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έρθουμε κοντά στον συνάδελφο και τα πραγματικά προβλήματά του...!!!

Να θυμίσουμε εδώ πως ο στρατηγός ξέρει το πρόβλημα εφόσον ο ίδιος είχε πάει να δει τι συμβαίνει εκεί και απο ότι φαίνεται μοίρασε υποσχέσεις χωρίς να τις κρατήσει αγνοώντας τα προβλήματα των στελεχών του.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά