Καταδρομέας Επχίας παραδίδει και.. το κλεμμένο πoρτοφόλι

 


 

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ο εν λόγο στρατιωτικός, ο οποίος τυγχάνει να είναι καταδρομέας αλλά και πρόεδρος των Στρατιωτικών της Χίου, βρισκόμενος πίσω απ΄την Τράπεζα Eurobank εντόπισε 3 υπόπτους να στέκονται γύρω από ένα καλάθι απορριμμάτων του δήμου και κοιτώντας τριγύρω πέταξαν ένα πορτοφόλι στο καλάθι.  Όταν το αντιλήφθηκε ο στρατιωτικός, τους πλησίασε ρωτώντας τους εάν πέταξαν πορτοφόλι στον κάδο. Ο ένας απ’ τους 3 υπόπτους τράπηκε σε φυγή. Οι άλλοι δυο μη μπορώντας να ξεφύγουν του αποκάλυψαν ότι δεν είχαν σχέση με τον άλλον που διέφυγε τρέχοντας και ότι το πορτοφόλι ήταν κλεμμένο αλλά όχι απ΄αυτούς. Ο Επχίας διατηρώντας την ψυχραιμία του ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας τόνισε τον επαγγελματισμό του Αξκού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος ο οποίος τηλεφωνικά του έδωσε οδηγίες  προκειμένου το πορτοφόλι να μην εξαφανιστεί και παράλληλα να μπορεί να ο Επχίας να δώσει ακριβή περιγραφή των υπόπτων σε περίπτωση που διαφύγουν.  Επίσης εντύπωση έκανε στον Υπαξκο η άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας η οποία έφτασε στο σημείο άμεσα παρότι την συγκεκριμένη ημέρα υπήρχαν έκτακτα μέτρα ασφάλειας…….

Όταν ήρθε ο αστυνομικός του έδειξε το σημείο όπου ήταν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε την ταυτότητα της κατόχου καθώς και προσωπικά αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες.

Ο εν λόγω Στρατιωτικός μάς αποκάλυψε ότι το επίπεδο εκπαιδεύσεως των στελεχών είναι τέτοιο ώστε ο καθένας και η καθεμιά από αυτούς να μπορεί να εκτελεί την κάθε αποστολή, είτε αυτή είναι για την Εθνική Ασφάλεια είτε την Δημόσια Ασφάλεια, τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου.

Να συγχαρούμε και εμείς τον Επχία για την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την τιμιότητά του καθώς και τους αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους στο εν λόγω περιστατικό.


diafaneia.eu

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά