Π.Ο.Ε.Σ. - Επιπλέον συντάξιμη 5 ετία - από τον Άννα στον Καϊάφα και κάποιοι χαίρονται

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY



Με αφορμή τα αιτήματα, που  κατά καιρούς έχουν κατατεθεί με υπόμνημα στις συναντήσεις αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και το τελευταίο ερώτημα που κατατέθηκε από 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με τίτλο "Συνταξιοδοτικά ζητήματα ΕΠΟΠ", ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας με την απάντησή του γνώρισε, πλην των άλλων, αν και δεν ρωτήθηκε, ότι όσον αφορά στη δυνατότητα αναγνώρισης πέντε (5) ετών πραγματικής συντάξιμης Υπηρεσίας σε Μονάδες εκστρατείας, χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό, για το σύνολο των στελεχών των ΕΔ, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει διαβιβάσει στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συγκεκριμένη πρόταση.

Από την άλλη το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην απάντησή του πετάει το μπαλάκι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το αποτέλεσμα;

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Επιπλέον πραγματική συντάξιμη Υπηρεσία και μέχρι πέντε (5) έτη σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που ασκούν τα καθήκοντα της ειδικότητάς τους σε Μονάδες/Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων ανεξαρτήτου γεωγραφικού προσδιορισμού.

Ας μη χαίρονται κάποιοι για ο,τιδήποτε διαφορετικό από αυτό.

Αναμένουμε και παρακολουθούμε.

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΟΠ by Anestis Tsoukarakis on Scribd

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΟΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΘΑ by Anestis Tsoukarakis on Scribd

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΟΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ ΕΡΓΑΣΙΑΣ by Anestis Tsoukarakis on Scribd

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Μακάρι να βρεθει επιτελους λυση σε αυτη την περιβοητη 5ετια . Ούτως η άλλως είναι δουλεμένες 100αδες ωρες απλήρωτες και απο τη στιγμη που βαση νομου θα επρεπε να πληρώνωντε και τα νυχτερινα τι ποιο ευκολο να.γίνει συνταξιμος.συμψηφισμός βαση και των παλαιωτερων ππολλών υπηρεσιων ασκησεων και νυχτερινων ωρων και περαν του οραρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά