Επίλεκτες μονάδες του Στρατού με βαριά μηχανήματα στην Αττική οδό- Τι ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

ekam__2_









Επιχείρηση απεγκλωβισμού με τη συμμετοχή του στρατού από έξι σημεία - Δεκάδες τα αυτοκίνητα που είναι εγκλωβισμένα - Μετέχουν επίλεκτες μονάδες του Στρατού, βαριά μηχανήματα και ασθενοφόρα - Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος
Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για την Αττική Οδόπροκειμένου κατ’ αρχάς να βοηθήσει όσους είναι εγκλωβισμένοι και να παρέχει σε αυτούς, ό,τι χρειάζονται, όπως τρόφιμα ή νερό και όπου είναι εφικτό να τους μετακινήσει με αασφάλεια.


Η επιχείρηση του στρατού γίνεται αυτή την ώρα υπό πολύ δύσκολες συνθήκες γιατί χιονίζει πολύ και πρόκειται για δεκάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα.



Στην επιχείρηση μετέχουν επίλεκτες μονάδες του Στρατού, βαριά μηχανήματα κλπ. Επίσης ασθενοφόρα με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν από νωρίς το πρωί -και, κάποιοι εξ αυτών, εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη και έως αυτή την ώρα.


Μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε ότι είναι ήδη είναι καθ΄οδόν άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων για τον απεγκλωβσιμό των οδηγών στην Αττική Οδό.

«Κατευθύνονται σε έξι σημεία που συνδέουν με την Αττική Οδό, Πλακεντίας, Πεντέλης, Κηφισίας, Παιανία, Σπάτα και Κάντζα προκειμένου να επιχειρήσουν για να απεγκλωβίσουν οδηγούς αν χρειαστεί και φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί. Υπάρχει μέριμνα αυτοί οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτόπουλος.


* με πληροφορίες απο το protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά