Εκπτώσεις στους ένστολους από την GOLDEN STAR FERRIES

golden star ferries logo
Έκπτωση της τάξης του 30% στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό όλων των Σωμάτων Ενόπλων Δυνάμεων, στους οπλίτες θητείας ΥΠΕΘΑ, καθώς και στο ένστολο προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας προσφέρει η εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής.
Η έκπτωση αφορά στα ατομικά εισιτήρια και στα εισιτήρια οχημάτων (Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα), ενώ απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων, όσο και για την επιβίβαση επιβάτη/οχήματος αποτελεί η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας.
Η έκπτωση για τα ατομικά εισιτήρια είναι ενεργοποιημένη στο σύστημα κρατήσεων της ForthCrs με τον κωδικό MIL30 και η έκπτωση των οχημάτων με τον κωδικό MILV30.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου