Λιποθυμικές τάσεις στο στρατόπεδο στην Ρόδο λόγω υπηρεσιών και καύσωναΣυγγενής στελέχους που υπηρετεί στο στρατόπεδο Μπελούμπαση στην Ρόδο μας ανέφερε τα εξής;

<Με αφορμή περιστατικό που γράψατε τις προηγούμενες μέρες στο στρατόπεδο Μπελούμπαση στην Ρόδο θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής για κάτι που συμβαίνει εδώ και μέρες στο ίδιο στρατόπεδο. Τυχαίο;;;:

Μέλος της οικογένειάς μου  που υπηρετεί στο στρατόπεδο με πήρε τηλέφωνο και μου ειπε δεν είναι καλά , με λιποθυμικες τάσεις ,θερμοπληξία και επισκεπτόμενος παθολόγο του είπε να προσέξει αυτές τις μέρες την υγεία του μην φτάσει ο οργανισμός στην αφυδάτωση και να μην κάνει υπηρεσίες κάτω από τον καυτό ήλιο πράγμα που όπως του εξήγησε λόγω εργασίας δεν γίνεται.

Όταν το ρώτησα γιατί μου είπε ότι κατά την υπηρεσία του μέσα στον καύσωνα και στον ήλιο , είναι αναγκασμένοι να έχουν πλήρη εξάρτηση και όπλο. Όταν επίσης του είπα ότι θα απευθυνθώ στον διοικητή του μου είπε δεν είναι υπεύθυνος ο διοικητής αλλά εξαρτάται από πιο ψηλά.

Ήθελα να ξερα και αν μπορεί ας μου δώσει οποιοσδήποτε μια υπεύθυνη απάντηση γιατί σε μια τέτοια εποχή που η θερμοκρασία είναι στα ύψη και δεν είμαστε σε πόλεμο να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε παιδιού με τέτοιες συνθήκες;>

Σας ευχαριστώ θερμά
Η οικογένεια του ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Αγαπητοι ,

Πρώτον σας ευχαριστώ για τη επικοινωνία και να σας δώσω συγχαρητήρια για τα παιδιά σας που βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη περιοχή της πατρίδας μας και μας κάνουν όλους περήφανους.
Δεύτερον συμφωνω ότι ναι με τέτοιες καιρικές συνθήκες θα έπρεπε σίγουρα να είναι πιο ελαστικά τα πράγματα γιατί άλλο να ρισκάρεις την ζωή σου για την πατρίδα και άλλο λόγω καύσωνα.
Σίγουρα θα πρέπει κάποιοι να δείξουν ανθρωπία και να μην τυραννούν το προσωπικό τους που δίνει το 101% του εαυτού τους. Αρκετός κόσμος με ενοχλεί για το συγκεκριμένο στρατόπεδο και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει εκεί και είσαι η δεύτερη που μου αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικό.
Εύχομαι κάποιοι να δουν το γράμμα σου και να λύσουν τουλάχιστον αυτό το ανθρώπινο θέμα!
Υγεία πάνω από όλα!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου