Συνέντευξη με έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο ΜΧ
Τα Στρατιωτικά θέματα συνεχίζουν τις συνεντεύξεις με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα ειδικότητες και το έργο τους.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια συνέντευξη με έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο ΜΧ.

Το αντικείμενο μιας τέτοιας ειδικότητας είναι η μελέτη μιας επικείμενης κατασκευής π.χ αναπαλαίωση η ανακαίνιση ενός κτιρίου , η μελέτη κατασκευής, ο προϋπολογισμός της δαπάνης, η σύνταξη των απαραίτητων σχεδίων κλπ


Σκοπός είναι η συντήρηση κατα κύριο λόγω των στρατιωτικών εγκαταστάσεων οι κατασκευές σε μικρή κλίμακα κτηρίων και γενικά η προσπάθεια αξιοποίησης των ανακυκλώσιμων υλικών

΄¨Είμαστε σαν μινι ΜΟΜΚΑ με πολλές ειδικότητες προκειμένου να φέρουμε εις πέρας ένα σχέδιο.¨¨

Το προσωπικό είναι άριστα καταρτισμένο ακόμα και σε σχέση με τους ιδιώτες και έχουν γνώσεις υψηλού κατασκευαστικού επιπέδου.


Αυτό που μας εντυπωσίασε κυρίως σε αυτή την συνέντευξη είναι ότι ένα τμήμα μικρογραφίας της κοινωνίας κάνει ότι θα έκανε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία πλήρως!! Αυτό σημαίνει φυσικά οικονομία στον στρατό και είναι πολύ σημαντικό!

Τέλος μάθαμε ότι από ένα παλιό κτίριο τα καλά υλικά είναι ανακυκλώσιμα υλικά αλουμίνια-ξυλεία-κουφώματα-κεραμίδια-κτλ

Χαιρόμαστε πραγματικά που ο Στρατός διαθέτει τέτοιους καταρτισμένους ανθρώπους που εξοικονομούν σε τέτοια δύσκολη εποχή και δείχνουν μεγάλο επαγγελματισμό.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ όμορφη συνέντευξη

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου