Καθαρισμός της παραλίας στο Καντούνι σε συνεργασία Δήμου Καλυμνίων και 5/42 ΣΕ
Στα πλαίσια δράσεων του Στρατού σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας πραγματοποιήθηκε Σάββατο πρωί 1η Ιουλίου 2017 καθαρισμός στην παραλία Καντούνι σε συνεργασία με το Δήμο Καλυμνίων.Η συλλογική αυτή προσπάθεια πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή στρατιωτικού προσωπικού  του 5/42 ΣΕ, καθώς και την εθελοντική συμμετοχή υπαλλήλων του  Δήμου Καλυμνίων, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην αναβάθμιση και ανάδειξη των ακτών της Καλύμνου.
Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή στον καθαρισμό περιοίκων με πρώτο τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και οδοντίατρο Μικέ Καλικάτζαρο και το γιό του επίσης γιατρό ορθοπεδικό Μανώλη.
Παρόντες στη σημερινή δράση καθαρισμού ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, ο Συνταγματάρχης Αντώνιος Μητάφης και ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Μικές Ρήγας
Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα του kalymnos-news.gr καθώς και φωτορεπορτάζ
http://kalymnos-news.gr


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου