Σαντορίνη: Αγνοείται απόστρατος αξιωματικός που παραθερίζει στο νησίΆκαρπες συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενου στην περιοχή του Καμαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για απόστρατο ανώτατο Αξιωματικό της Αεροπορίας, που παραθερίζει τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη.
Η έρευνα ξεκίνησε στη 01:00 χωρίς να βρεθεί κάποιο ίχνος. Την περιοχή ερευνούν πολλά σκάφη κάθε τύπου, δύτες, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο.
Μέχρις στιγμής, δεν υπάρχει κάποια νεώτερη εξέλιξη για τον ηλικιωμένο αγνοούμενο -καταγόμενο από την Πελοπόννησο- απόστρατο.
Πηγή: santonews.com
cyclades24
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου