Αναβρασμός στον Κάμπο…Χολωμένοι οι Απόστρατοι εκ Υπαξιωματικών με την απόφαση του Δ.Σ της ΕΑΑΣ!

456Χολωμένοι είναι οι Απόστρατοι Αξιωματικοί προερχόμενοι απο τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών απο την απόφαση του Δ.Σ να μην διορίσει ούτε έναν εκπρόσωπό τους ,ώς μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ Λάρισας ,που προέκυψε μετά την «άψογη και διαφανή» συνεδρίαση όπως ανέφερε  ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ!
Για μια κόμη φορά αποκλείστηκαν οι Αξιωματικοί προερχόμενοι απο τη ΣΜΥ αν και στο νομό της Λάρισας είναι διπλάσιοι από τους Αξιωματικούς προέρχονται απο τη ΣΣΕ …Ανέφεραν
Φαίνεται οτι στο νέο Τ.Σ  του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Λάρισας ,δεν μας αξίζει να έχουμε κανέναν εκπρόσωπο μας, ούτε να  έχουμε καν  παρουσία ,αφού  η πλειοψηφία θα υπάρχει ούτως ή άλλως !
Φαίνεται οτι κανένα από τα Στελέχη που υπέβαλλαν αναφορές  για το Δ.Σ δεν κρίθηκε ικανός να εκπροσωπήσει τους Συναδέλφους του …Ίσως κάποιοι άλλοι να γνωρίζουν καλύτερα  από εμάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς !1202
«Αυτό το ότι οι Υπαξιωματικοί αποτελούν την ραχοκοκαλιά του Στρατεύματος που το πάτε;»
Ας ελπίσουμε να μας εκπροσωπήσουν και στον πρώτο Αγώνα που χρειαστεί να δώσουν ώς νέα Μέλη του  Τ.Σ  της ΕΑΑΣ Λάρισας ,για τα Ασφαλιστικά των Αποστράτων και ελπίζουμε να γεμίσουν έστω και κάποιο μικρό μεν μεταφορικό μέσο όσοι μπορούν …Μην είμαστε και πλεονέκτες !
Το σίγουρο είναι οτι ο Κάμπος βράζει και εδώ ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ αλλά και το Δ.Σ έπρεπε να δώσει την δέουσα σημασία γιατί δεν είναι η ώρα για διχόνοια …στις Τάξεις των Αποστράτων !
Υπάρχει και μια άλλη Καταγγελία σχετικά με απόφαση του Δ.Σ να αποκλείσει όσους  υπέβαλαν αίτηση ως Πρόεδροι γεννηθέντες το 1946 και μετά ….
Ο Καταγγέλλων δηλώνει ότι έγινε παράβαση μόνο στο συγκεκριμένο Παράρτημα ώστε  να μην εκλεγεί Πρόεδρος Προερχόμενος απο Υπαξιωματικός !
Ελπίζουμε να μην ισχύει αλλά για το θέμα θα επανέλθουμε  όταν θα έχουμε τα ονόματα και τα γεγονότα και αυτό θα συμβεί λίαν συντόμως & με ονόματα !.
veteranos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά