Ο Λημνιός Λουκάς Θεοχαρόπουλος δεν σταματά ΠΟΤΕ… Θα σκίσει και τους αιθέρες της Καβάλας στο AirSea Show 2017


Περισσότερα από 100.000 άτομα αναμένεται να επισκεφθούν την Καβάλα για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του 6ου Kavala Air Sea Show, το οποίο άρχιζε χθες και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου.
Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου ξεκινήσαν το πρωί, με την εντυπωσιακή προσγείωση στο “άτυπο αλλά ασφαλές ελικοδρόμιο που έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι της πόλης της Καβάλας” και την εκεί στατική έκθεση, για όλο το κοινό, του κορυφαίου επιθετικού ελικοπτέρου Apache της Αεροπορίας Στρατού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το κύριο πτητικό πρόγραμμα ξεκινά στις 5 το απόγευμα,  με μια επίδειξη των μικρών αεροσκαφών πυρόσβεσης της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αεροσκάφη τζετ, μονοθέσια, ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού με μεγάλο δυναμικό τεσσάρων ελικοπτέρων, ομάδα πολλαπλών αεροσκαφών από χώρα της Βαλτικής, εξειδικευμένες πτήσεις αεροσκάφους και ελικοπτέρου με ειδικό πρόγραμμα, οι ομάδες επίδειξης της Πολεμικής Αεοροπορίας μπροστά το κοινό με θέα από πολλαπλά σημεία”, όπως εξηγεί ο υπεύθυνος της διοργάνωσης. Οι επιδείξεις θα ολοκληρωθούν με μια “ειδική επίδειξη που ονομάζεται sunset display, την ώρα της δύσης ένα σπάνιο θέαμα που λαμβάνει χώρα σε ελάχιστες διοργανώσεις”.
Εκεί συμφώνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του limnosreport θα είναι και ο δικός μας Λημνιός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, που και πάλι είναι έτοιμος να κόψει  την ανάσα όλων όσων βρεθούν στο 6ο Air Sea Show της Καβάλας
Φέτος και η Λήμνος συμμετέχει στην υπαίθρια έκθεση με δικό της περίπτερο,  και ένα είναι σίγουρο, ότι τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού, οι χοροί της Λήμνου και ο ιπτάμενος επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος θα δώσουν το δικό τους στίγμα στην Καβάλα!

Δείτε τις φωτογραφίες του Μάκη Ψάρρα Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου που βρίσκεται από χθες στην έκθεση και στο περίπτερο της Λήμνου

limnosreport

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου