Στόχος Υπουργείου για δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής

Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος στα εγκαίνια της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής είπε ότι ο επόμενος στόχος είναι η δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής :

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τα Γενικά Επιτελεία ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να προσαρμοστούν στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις, εστιάζοντας στη διακλαδικότητα, στον επαγγελματισμό και στη διαλειτουργικότητα. Μέσω της διακλαδικότητας και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών μας, των υπηρεσιών μας και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

Επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής που θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αγαπητό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η άριστη κατάρτισή σας σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που θα εφαρμόζει η μονάδα καθώς και η συνεργασία σας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας τόσο με πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας όσο και με αντίστοιχα της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του ΝΑΤΟ καταδεικνύουν το στίγμα σας στην πρόοδο, στην προσδοκία και στην ελπίδα που θα διαμορφώσει το μέλλον της χώρας μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι αρωγός δίπλα σας, στο απαιτητικό σας έργο και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχετε.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά