Στόχος Υπουργείου για δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής

Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος στα εγκαίνια της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής είπε ότι ο επόμενος στόχος είναι η δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής :

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τα Γενικά Επιτελεία ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να προσαρμοστούν στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις, εστιάζοντας στη διακλαδικότητα, στον επαγγελματισμό και στη διαλειτουργικότητα. Μέσω της διακλαδικότητας και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών μας, των υπηρεσιών μας και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

Επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής που θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αγαπητό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η άριστη κατάρτισή σας σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που θα εφαρμόζει η μονάδα καθώς και η συνεργασία σας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας τόσο με πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας όσο και με αντίστοιχα της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του ΝΑΤΟ καταδεικνύουν το στίγμα σας στην πρόοδο, στην προσδοκία και στην ελπίδα που θα διαμορφώσει το μέλλον της χώρας μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι αρωγός δίπλα σας, στο απαιτητικό σας έργο και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχετε.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου