Κηδεύτηκε ο Στρατιωτικός Αρχιμ. Νεόφυτος Παντζής

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε χθες η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Στρατιωτικού Αρχιμανδρίτη Νεοφύτου Παντζή, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας.
Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων.
Ο κ. Ευστάθιος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα αλλά και την προσφορά του αειμνήστου κληρικού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε προσωπικές στιγμές που βίωσε μαζί του.
Πλήθος πιστών κατέκλυσε την Ιερά Μονή προκειμένου να προσκυνήσει τη σορό του πατρός Νεοφύτου, αλλά και για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.
Τέλος, η ταφή έλαβε χώρα στο νεκροταφείο της Μονής.

ARXON.GR
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά