Κηδεύτηκε ο Στρατιωτικός Αρχιμ. Νεόφυτος Παντζής

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε χθες η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Στρατιωτικού Αρχιμανδρίτη Νεοφύτου Παντζή, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας.
Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων.
Ο κ. Ευστάθιος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα αλλά και την προσφορά του αειμνήστου κληρικού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε προσωπικές στιγμές που βίωσε μαζί του.
Πλήθος πιστών κατέκλυσε την Ιερά Μονή προκειμένου να προσκυνήσει τη σορό του πατρός Νεοφύτου, αλλά και για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.
Τέλος, η ταφή έλαβε χώρα στο νεκροταφείο της Μονής.

ARXON.GR
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου