Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 04 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ), άσκηση Μείζονος Ατυχήματος, παρουσία του Διοικητού Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού Αντιναύαρχου (Μ) Νικόλαου Καφέτση ΠΝ συνοδευόμενου από το Διοικητή ΝΣ Αρχιπλοίαρχο (Μ) Γεώργιο Μπαμπλένη ΠΝ.
        Σκοπός της άσκησης ήταν η εξάσκηση στο συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών, η βελτίωση του επίπεδου εκπαίδευσης του προσωπικού και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς εντός και εκτός ΠΝ, που δύναται να κληθούν να συνδράμουν σε περίπτωση μείζονος ατυχήματος.
        Για το λόγο αυτό, στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα τόσο του Πολεμικού Ναυτικού όσο και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Π.Υ.).
        Το Πολεμικό Ναυτικό δείχνοντας την απαιτούμενη ευαισθησία στην βελτίωση της ασφάλειας του προσωπικού του (στρατιωτικού και πολιτικού), πιστοποιεί τις δυνατότητές του σε καταστάσεις ανάγκης / κινδύνου, όπως είναι η περίπτωση εκτεταμένης και ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς ή και άλλης καταστροφής, με μεγάλο αριθμό τραυματιών.





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά