ΠΟΕΣ: Απομονώστε τους γλυφτοσαλιαγκεςΑνατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν, έρχονται στη μνήμη μας στιγμές, για τις οποίες το μόνο που μπορούν να αισθάνονται αυτοί που διαχρονικώς ενεπλάκησαν και στήριξαν τη συλλογική έκφραση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι η υπηρηφάνεια, για το μέλλον που προσδοκούσαν και έχτιζαν για τις επόμενες γενιές, αν και σήμερα κάποιοι την καπηλεύονται, σίγουρα όμως όχι για πολύ.  
Είναι γεγονός ότι διώχθηκαν πειθαρχικώς ακόμη και για την εμφάνισή τους στα τηλεοτπικά πάνελ με τη στολή τους, όταν λοιδορούνταν από το σύστημα για αυτά που πάλευαν, αλλά σίγουρα δεν το έβαλαν κάτω. 
Σήμερα, η νυν πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τα αυτιά της ανοικτά, έναντι όλων των παλαιών, που κώφευαν διαχρονικώς, έκανε το μεγάλο βήμα και νομοθέτησε με το ν.4407/2016 τη συλλογική έκφραση, δίνοντας στην Ομοσπονδία μας τη δύναμη, προκειμένου μέσα από το διάλογο και τις παρεμβάσεις της να προτείνει και να επιλύονται χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς. 
Στο πλαίσιο αυτό, αν και το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία μας δέχτηκε ανελέητη επίθεση, ακόμη και από συναδέλφους που χρόνια τώρα έγλυφαν και σέρνονταν στα πατώματα για να μπορούν να καλύψουν τις φερόμενες παράνομες πράξεις τους, αυτή συνέχιζε να συνομιλεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και με το νέο μισθολόγιο οι Έλληνες στρατιωτικοί θα αλλάξουν σελίδα, και στη ζωή τους θα μπει ένα νέο επίδομα, συνυφασμένο με την υπηρεσία, για το οποίο η Ομοσπονδία μας λοιδορήθηκε όταν το ζητούσε στις παρελθούσες περιόδους, ακόμη και όταν οι αγελάδες ήταν παχιές. 
Την ύστατη αυτή στιγμή καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες και να δείξουν εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία μας, με την απομόνωση των επίδοξων γλυφτοσαλιάγκων. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου