ΠΟΕΣ: Απομονώστε τους γλυφτοσαλιαγκες



Ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν, έρχονται στη μνήμη μας στιγμές, για τις οποίες το μόνο που μπορούν να αισθάνονται αυτοί που διαχρονικώς ενεπλάκησαν και στήριξαν τη συλλογική έκφραση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι η υπηρηφάνεια, για το μέλλον που προσδοκούσαν και έχτιζαν για τις επόμενες γενιές, αν και σήμερα κάποιοι την καπηλεύονται, σίγουρα όμως όχι για πολύ.  
Είναι γεγονός ότι διώχθηκαν πειθαρχικώς ακόμη και για την εμφάνισή τους στα τηλεοτπικά πάνελ με τη στολή τους, όταν λοιδορούνταν από το σύστημα για αυτά που πάλευαν, αλλά σίγουρα δεν το έβαλαν κάτω. 
Σήμερα, η νυν πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τα αυτιά της ανοικτά, έναντι όλων των παλαιών, που κώφευαν διαχρονικώς, έκανε το μεγάλο βήμα και νομοθέτησε με το ν.4407/2016 τη συλλογική έκφραση, δίνοντας στην Ομοσπονδία μας τη δύναμη, προκειμένου μέσα από το διάλογο και τις παρεμβάσεις της να προτείνει και να επιλύονται χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς. 
Στο πλαίσιο αυτό, αν και το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία μας δέχτηκε ανελέητη επίθεση, ακόμη και από συναδέλφους που χρόνια τώρα έγλυφαν και σέρνονταν στα πατώματα για να μπορούν να καλύψουν τις φερόμενες παράνομες πράξεις τους, αυτή συνέχιζε να συνομιλεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και με το νέο μισθολόγιο οι Έλληνες στρατιωτικοί θα αλλάξουν σελίδα, και στη ζωή τους θα μπει ένα νέο επίδομα, συνυφασμένο με την υπηρεσία, για το οποίο η Ομοσπονδία μας λοιδορήθηκε όταν το ζητούσε στις παρελθούσες περιόδους, ακόμη και όταν οι αγελάδες ήταν παχιές. 
Την ύστατη αυτή στιγμή καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες και να δείξουν εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία μας, με την απομόνωση των επίδοξων γλυφτοσαλιάγκων. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά