Εξώδικο έστειλε η ΠΟΜΕΝΣ στην ΠΟΕΣ

Η μηδαμινής εκπροσώπησης και νομικής αμφισβήτησης φερόμενη ως «νέα» Ομοσπονδία στρατιωτικών  – σφραγίδα, απέστειλε προς την Ομοσπονδία μας εξώδικη δήλωση με την οποία μας καλεί – εμάς και δημοσιογράφο, διαχειριστή διαδικτυακής σελίδας στρατιωτικού περιεχομένου – να σταματήσουμε τις «διχαστικές» συμπεριφορές μεταξύ των στρατιωτικών, απειλώντας μας με προσφυγή στα Δικαστήρια. 
Κατανοούμε τον πανικό των ελαχίστων, μετρημένων στα δάκτυλα των χεριών, συναδέλφων, που προσπαθούν δυστυχώς με διάφορα μέσα και παρελκυστικές τακτικές, να καπηλευτούν αγώνες και κατακτήσεις 13 ετών άλλων, που επισφραγίστηκαν με την ψήφιση του ν.4407/2016, με βάση τον οποίον είδαν ξαφνικά «φως» και «μπήκαν».  
Η Ομοσπονδία μας, εκπροσωπώντας σχεδόν το σύνολο των εν ενεργεία στρατιωτικών ανά την Επικράτεια, με τις 24 πρωτοβάθμιες ενώσεις μέλη της και αντιλαμβανόμενη πλήρως το θεσμικό της ρόλο, θα συμπεριφερθεί για μια ακόμη φορά υπεύθυνα και δεν θα μπει σε δημόσιο διάλογο. 
Όσα εμπόδια κι αν βάζουν κάποιοι το μόνο που κάνουν είναι χαλύβδινη τη θέλησή μας. Η Π.Ο.Ε.Σ. ήταν και θα παραμείνει ο χώρος έκφρασης όλων των στρατιωτικών, ανεξαρτήτως κλάδου, βαθμού και εκάστοτε ηγεσίας. Αυτό το κέρδισε με αγώνες που έδωσε όταν κάποιοι άλλοι – πολύ ισχυρότεροι - χλεύαζαν και πολεμούσαν με κάθε μέσο, κάθε προσπάθεια συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών. Αυτοί λησμονήθηκαν γρήγορα.  Ας έχουν υπόψη οι ελάχιστοι, αυτόκλητοι και όψιμοι «εκπρόσωποι», που εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, ότι αν συνεχίσουν την ίδια πορεία, θα έχουν την ίδια τύχη. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου