Άκρως ευρηματικοί οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη – Εξόπλισαν αγροτικά και κάλυψαν ΙΧ με καμουφλάζΤην ετοιμότητά τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη, σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το Δ΄ Σώμα Στρατού, με την 29 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, πραγματοποίησε την Κυριακή, 07 Μαΐου 2017, άσκηση Εθνοφυλάκων σε αντικείμενα αντιμετώπισης υβριδικών απειλών.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων από τα Τάγματα Εθνοφυλακής Ροδόπης, Κομοτηνής, Σαπών, Ξάνθης, Νέστου και Εχίνου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες από τους εθνοφύλακές μας την ώρα της άσκησης και δώστε προσοχή στον εθνοφύλακα που βρήκε αυτοσχέδια παραλλαγή για το Ι.Χ. του.Όταν το ηθικό είναι υψηλό, όταν οι πολίτες-οπλίτες αισθάνονται ότι υπάρχει πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν θα τους προδώσει, τότε πραγματικά όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους στην πατρίδα, γιατί το καθήκον στην πατρίδα είναι καθήκον πρωτίστως προς τους εαυτούς μας.


«Μαθαίνουμε» και μερικές «πατέντες» από τα μέτωπα της Συρίας, όπως πώς το αγροτικό γίνεται φονικό όπλο.


Αυτοσχέδιο καμουφλάζ από τον Εθνοφύλακα στο αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να ποζάρει ακριβώς δίπλα.

http://hellas-now.com

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου