Ένστολοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής

Δείτε το βίντεο
© naftemporiki.gr    Του Μάκη Συνοδινού  
 Να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό, επιχείρησαν ένστολοι οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.
 Οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν από άνδρες των ΥΜΕΤ.
 Λόγω της συγκέντρωσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας.
 Νωρίτερα, σε τροποποιήσεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στοκείμενο του νομοσχεδίου που αφορά το νέο ειδικό μισθολόγιο για τα Σώματα Ασφαλείας και τους ένστολους γενικότερα, μετά από συνάντηση που είχε εκπροσώπους των σωματείων τους. Πάντως, οι ένστολοι πραγματοποίησαν τη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει στην πλατεία Κολοκοτρώνη, ενώ συνάδελφοί τους συνεχίζουν την κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Γ. Χουλιαράκη.

msn.com
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου