Γονείς- στρατιωτικοί ζητούν λύση για τα παιδιά τους

Επιστολή αναγνώστη:


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ!

ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΜΕ  ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ.ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 300-500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

     ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ  ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.  

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου