Παράδοση από Βίτσα του πρώην Στρατοπέδου "Λιουμάκη" στο Δήμο Καρδίτσας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, παρέστη και χαιρέτισε στην εκδήλωση παράδοσης του πρώην στρατοπέδου "Λουμάκη" στο Δήμο Καρδίτσας.  
Ο ΑΝΥΕΘΑ στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, είναι τα ανενεργά στρατόπεδα να αρχίσουν να αποδίδονται και να αποδίδουν. 
Ανάμεσα στα άλλα σημείωσε: "Είναι μια καλή μέρα και για την Καρδίτσα και για τις Ένοπλες Δυνάμεις, με την έννοια ότι μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και εννέα χρόνια, και τολμώ να πω πως πήρε πάρα πολύ χρόνο, φτάνει στο τέλος της και φτάνει συγχρόνως σε μία καινούργια αρχή. 
Αυτό που εγώ έχω να πω, από την μια πλευρά να ευχηθώ, αυτός ο χώρος να γίνει πνεύμονας ζωής για την Καρδίτσα και από την άλλη να υποσχεθώ, ότι η κοινωνία της Καρδίτσας θα συνεχίσει να έχει τη στήριξη του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων, με την έννοια πως πάντα θα ενδιαφερόμαστε, αυτός ο χώρος να αποδίδει το καλύτερο. Και βεβαίως σαν κυβέρνηση θα ενδιαφερθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να βρεθεί η αναγκαία χρηματοδότηση, ώστε γρήγορα, αυτό το έργο να γίνει και να αξιοποιηθεί και να κρατιέται αξιοποιήσιμο, γιατί τολμώ να πω πως έχω δει αξιοποιήσεις οι οποίες μετά από λίγα χρόνια έχουν χαθεί. Σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλουν και οι πολίτες αυτής της πόλης που πια είναι δικό τους".



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά