Αιφνιδιαστική κατάληψη στο γραφείο Χουλιαράκη από ένστολους

Αιφνιδιαστική κατάληψη στο γραφείο Χουλιαράκη από ένστολουςΈνστολοι πραγματοποιούν το πρωί της Τετάρτης (17/05) κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε, πριν από λίγη ώρα, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/793232/aifnidiastiki-katalipsi-sto-grafeio-xoyliaraki-apo-enstoloys#ixzz4hKVZP2QJ

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου