Παράνομη η ΠΟΜΕΝΣ λέει η ΠΟΕΣ. Εχει κινηθεί δικαστικά

Αθήνα, 04 Μαΐου 2017 
Προσφάτως φέρεται να ιδρύθηκε φερόμενο δευτεροβάθμιο σωματείο με την ίδια ακριβώς επωνυμία με την Ομοσπονδία μας, ήτοι: «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών», δημιουργώντας παραπλανητική εικόνα και σύγχυση στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, αλλά και σε τρίτους, στους κύκλους των οποίων επιχειρεί να εισβάλει διακαώς, ως υποτιθέμενος συνομιλητής. 
Διατείνεται ότι εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, ενώ στην πραγματικότητα εκπροσωπεί μια ισχνή μειοψηφία [τρεις (3) ολιγομελείς Ενώσεις]. Κατά τρόπο δε αξιοθρήνητο, παρανόμως και καταχρηστικώς αντιγράφηκαν κατά δουλικό τρόπο τα δικά μας αναγνωριστικά κείμενα, προβαλλόμενα ως τα μοναδικά και πρότυπα, αλλά και αυτή η ίδια η σφραγίδα, ο τίτλος, ο σκοπός και όλα τα προσδιοριστικά εν γένει στοιχεία της Ομοσπονδίας μας. Ακόμα χειρότερα, κατ΄ ευθεία παράβαση του νόμου, από τους ίδιους που μάχονται για τη νομιμότητα, συνεστήθη και εμφανίζεται ως «ιδρυτικό μέλος» της ανωτέρω φερόμενης Ομοσπονδίας πρωτοβάθμια οργάνωση, ταυτόσημη κατ’ όνομα και καταστατικό με ήδη νομίμως, προϋφιστάμενη κατά το νόμο 4407/2016, οργάνωση στρατιωτικών, μέλος της Ομοσπονδίας μας. 
Ο προφανής σκοπός παραμένει, μέσω της δημιουργίας σύγχυσης, όχι απλώς η διάσπαση, αλλά η διάλυση της όποιας συλλογικής έκφρασης δημιουργήθηκε τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια, μέχρι την ιστορική ψήφιση του ν. 4407/2016, κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν θα επιτρέψει να συμβεί. Ήδη έχει κινηθεί δικαστικά και θα ενημερώσει σχετικά και όλες τς αρμόδιες δημόσιες και δικαστικές αρχές. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου