Παράνομη η ΠΟΜΕΝΣ λέει η ΠΟΕΣ. Εχει κινηθεί δικαστικά

Αθήνα, 04 Μαΐου 2017 
Προσφάτως φέρεται να ιδρύθηκε φερόμενο δευτεροβάθμιο σωματείο με την ίδια ακριβώς επωνυμία με την Ομοσπονδία μας, ήτοι: «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών», δημιουργώντας παραπλανητική εικόνα και σύγχυση στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, αλλά και σε τρίτους, στους κύκλους των οποίων επιχειρεί να εισβάλει διακαώς, ως υποτιθέμενος συνομιλητής. 
Διατείνεται ότι εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, ενώ στην πραγματικότητα εκπροσωπεί μια ισχνή μειοψηφία [τρεις (3) ολιγομελείς Ενώσεις]. Κατά τρόπο δε αξιοθρήνητο, παρανόμως και καταχρηστικώς αντιγράφηκαν κατά δουλικό τρόπο τα δικά μας αναγνωριστικά κείμενα, προβαλλόμενα ως τα μοναδικά και πρότυπα, αλλά και αυτή η ίδια η σφραγίδα, ο τίτλος, ο σκοπός και όλα τα προσδιοριστικά εν γένει στοιχεία της Ομοσπονδίας μας. Ακόμα χειρότερα, κατ΄ ευθεία παράβαση του νόμου, από τους ίδιους που μάχονται για τη νομιμότητα, συνεστήθη και εμφανίζεται ως «ιδρυτικό μέλος» της ανωτέρω φερόμενης Ομοσπονδίας πρωτοβάθμια οργάνωση, ταυτόσημη κατ’ όνομα και καταστατικό με ήδη νομίμως, προϋφιστάμενη κατά το νόμο 4407/2016, οργάνωση στρατιωτικών, μέλος της Ομοσπονδίας μας. 
Ο προφανής σκοπός παραμένει, μέσω της δημιουργίας σύγχυσης, όχι απλώς η διάσπαση, αλλά η διάλυση της όποιας συλλογικής έκφρασης δημιουργήθηκε τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια, μέχρι την ιστορική ψήφιση του ν. 4407/2016, κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν θα επιτρέψει να συμβεί. Ήδη έχει κινηθεί δικαστικά και θα ενημερώσει σχετικά και όλες τς αρμόδιες δημόσιες και δικαστικές αρχές. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά