ΠΣΑΕΜΘ: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιά

H  αιματοβαμμένη εργατική  εξέγερση στο Σικάγο, τον Μάιο του 1886, αποτελεί ορόσημο για τους αγώνες όλων των εργαζομένων , για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
 
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας  καλεί τους συνταξιούχους- Μέλη του να τιμήσουν με  την παρουσία τους στις ανά την Ελλάδα  εκδηλώσεις το βαθύτερο νόημα της ημέρας.
 
Ζητάμε από την Κυβέρνηση την κατάργηση όλων των μνημονιακών , αντιασφαλιστικών και συνταξιοκτόνων νόμων και άλλων μέτρων που επιβαρύνουν τους συνταξιούχους μας, οι οποίοι έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας και την επαναφορά των συντάξεών τους σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης, καθώς και την αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους. Ζητάμε την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ για τους συνταξιούχους των Ε.Δ και των Σ.Α.
 
Γιατί, έτσι ταιριάζει στους ανθρώπους, που  τιμώντας το εθνόσημο, αφιέρωσαν τη ζωή τους στην  πατρίδας μας.

 
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου