Στρατιωτικός έχασε το 10 μηνών αγγελούδι του στην Ορεστιάδα

Μαύρη ημέρα ήταν η σημερινή για την Ορεστιάδα, αφού μετά τον 49χρονο συνοριοφύλακα που πέθανε από έμφραγμα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες, «έφυγε» και ένα μωρό μόλις 10 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το μικρό αγγελούδι μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας της Ορεστιάδας από τους γονείς του και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν κάνοντας του συνεχείς ανανήψεις, δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στην ζωή. Ο πατέρας του είναι στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής και μαζί με την μητέρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τεράστιο κακό που τους βρήκε χάνοντας το σπλάχνο τους.
Το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου

http://kidslove.gr


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου