Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον διοικητή ΔΙΚΕ

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον διοικητή ΔΙΚΕ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απέστειλε ο διοικητής ΔΙΚΕ υποστράτηγος Δημήτρης Σκουφίδης, για “την συμβολή της Περιφέρειας, στην έκδοση του ιστορικού της Μεραρχίας, με θέμα ‘Ιστορική διαδρομή της IV ΜΠ, από την συγκρότησή της μέχρι σήμερα’”.

Οπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”), “η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εν λόγω ενέργειά της, αναδεικνύει εμπράκτως, για άλλη μία φορά, την βούλησή της να σταθεί αρωγός και θεματοφύλακας των αρχών της παρουσίασης ιστορικών πηγών, γεγονός που καθιστά το αρχειακό υλικό κληρονομιά στις επόμενες γενιές”.

Ας σημειωθεί ότι η Περιφέρεια, η οποία χρηματοδοτεί την επανέκδοση του εν λόγω βιβλίου, έχει διαθέσει πίστωση περί τα 200.000 ευρώ για την συντήρηση μνημείων και ηρώων που τελούν υπό την ευθύνη της ΔΙΚΕ.

 

Την επιστολή του διοικητή ΔΙΚΕ προς τον περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιστολή του διοικητή ΔΙΚΕ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά