Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης στο ΚΕΤΧ"Για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ λαμβάνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΚΕΤΧ Πατρών, για την πραγματοποίηση δράσεων που αφορούν την ατομική και ομαδική υγεία των ατόμων που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, αλλά και εργάζονται μόνιμα στο Σώμα του στρατού", αναφέρει σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:Πιο συγκεκριμένα, ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας- β φάση, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά θεμάτων που ενισχύουν την εκμάθηση τρόπων πρόληψης για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας των οπλιτών και μονίμων στρατιωτικών.


Μεταξύ αυτών, είναι και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η ατομική υγιεινή, η προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κτλ.
Στόχος της 6ης ΥΠΕ, είναι η απόκτηση υγειονομικής συνείδησης σε νεαρά άτομα, όπως είναι οι οπλίτες προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση σοβαρών λοιμωδών νοσημάτων, αλλά και άλλων ασθενειών με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

.thebest.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά