Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών ο Λαρισαίος συνταγματάρχης Δημήτρης Γεωργάκης










Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων με έδρα την Θεσσαλονίκη, απαρτίζεται από 32 Λέσχες ανά την επικράτεια ιδρύθηκε με σκοπό, τον συντονισμό όλων των Λεσχών και την κοινή εκπροσώπηση στις μεγάλες επετειακές εκδηλώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, σκοπός της είναι να προσφέρει στην κοινωνία και την πατρίδα. Ειδικότερα έχει προσφέρει ως τώρα με ομάδες αιμοδοσίας, ομάδες διάσωσης, δενδροφυτεύσεις, κατασβέσεις πυρκαγιών, διοργανώσεις συνεδρίων και διαλέξεων με διακεκριμένους ομιλητές, βοήθεια σε συνανθρώπους, βραβεύσεις διακεκριμένων συνανθρώπων σε Εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες.



Το 1988 πρωτοστάτησε για την ίδρυση της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών (U.E.P.), διοργανώνοντας συνέδρια σχετικά με την ειρήνη και τα Εθνικά μας θέματα, το περιβάλλον, την προσφορά στον συνάνθρωπο και την συμμετοχή μας σε ειρηνευτικές αποστολές.

Το ετήσιο τακτικό Συνέδριο της UEP πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα.

Φέτος το εν λόγω συνέδριο διεξήχθη από 3 έως 7 Οκτωβρίου στη Κύπρο και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της U.E.P, πρότεινε και ψηφίστηκε ομόφωνα το 31ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για το 2023, να το διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία, στην οποία έγινε η παράδοση της σημαίας και η ανάληψη της εκτελεστικής προεδρίας για ένα χρόνο.



Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Σχης Δημήτρης Γεωργάκης είναι ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών.



Με την ανάληψη του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου για το 2023, δώσαμε την υπόσχεση να εργαστούμε σκληρά μαζί με όλες τις Λέσχες – Μέλη μας και να κάνουμε ότι χρειαστεί για να έχουμε το καλύτερο μέχρι σήμερα από πλευράς διοργάνωσης και αποτελεσμάτων Πανευρωπαϊκό Συνέδριο.

Πιθανός χρόνος διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου το Φθινόπωρο του 2023.

Θα υπάρχει ενήμέρωση του προγράμματος εν ευθετω χρόνω.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά