Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ ΣΣΤην Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατηγείο της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ) και στη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ), όπου και αντάλλαξε με το προσωπικό ευχές εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και το ευχαρίστησε για το έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, παρέστη στην τελετή εγκαινίων του έργου πλήρους ενεργειακής αναβάθμισης της κτηριακής υποδομής του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ).
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmyShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά