Πώς τα «γεράκια» του στρατού προστατεύουν την Αττική

 





Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Κάμερα: Γιώργος Δαγαλάκης
Παραγωγή: Zougla.gr 2022

«Εκπαιδευόμαστε όπως θα πολεμήσουμε. Η αντιαεροπορική προστασία της Αττικής είναι πλήρης. Όλοι οι εχθρικοί στόχοι κλειδώνονται και εξουδετερώνονται», αναφέρουν στην κάμερα της «Ζούγκλας» τα στελέχη της 180 μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων «HAWK» στο Καπανδρίτι.

Ο φακός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας επισκέφθηκε τη διοίκηση της Μοίρας αλλά και πυροβολαρχίες εντός της Αττικής, προκειμένου να καταγράψει από κοντά την απαιτητική εκπαίδευση αλλά και την ετοιμότητα του αντιαεροπορικού πυροβολικού, την ώρα που η Τουρκία εκτοξεύει συνεχώς απειλές διαμηνύοντας πως θα βάλει με βαλλιστικό πύραυλο ο οποίος θα φτάσει μέχρι την Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=_IrdcGaklno


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά