Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα, στα Ψαρά και στην Λήμνο
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνέχισε την επίσκεψή του για δεύτερη ημέρα σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα, στην Ηρωική Νήσο Ψαρών και στην Λήμνο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Συγκεκριμένα αντάλλαξε ευχές:
● Στην Ρόδο, με τον Διοικητή και το προσωπικό της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ), του Ναυτικού Σταθμού (ΝΑΣΡΟ), καθώς και με τα Πληρώματα Ετοιμότητας των Ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας που σταθμεύουν στο νησί, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.
● Στην Ψέριμο και στην Καλόλιμνο, με το προσωπικό των Επιτηρητικών Φυλακίων τους.
● Στο Φαρμακονήσι, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου του και του Σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που ναυλοχούσε στο νησί.
● Στο Αγαθονήσι, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου, καθώς και με τον Κυβερνήτη, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα της Κανονιοφόρου ΜΑΧΗΤΗΣ.
● Στα Ψαρά, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου τους.
● Στην Λήμνο, με τον Διοικητή και τα Πληρώματα των Μαχητικών Αεροσκαφών READINESS και του Ελικοπτέρου (Ε/Π) SUPER PUMA της 130 Σμηναρχίας Μάχης (130 ΣΜ).

Απευθυνόμενος στο προσωπικό, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει καθημερινά στην εκτέλεση του καθήκοντος και της Αποστολής του και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ισχυρό αποτύπωμα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλο το εύρος της παραμεθορίου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα και την πεποίθησή του ότι είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν επιτυχώς όλες τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και την νέα χρονιά.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά